12:15

Älvängens IK

Referat: IF Mölndal/Mossens BK - Älvängens IK

Bortamatch mot Mölndal/Mossen och vi öppnar mycket sömnigt och felpassen och bolltappen är många.
Vi hamnar i underläge i halvlek med 2-1, vilket kändes bra med tanke på det vi presterat.
Vi har ett bra snack i paus och känslan var att vi ville göra en bättre andra halvlek. Men direkt i inledningen släpper vi till ett friläge och 3-1 var ett faktum. Men nu tar vi över matchen totalt och vi kvitterar till 3-3 och efter det har vi två rena frilägen och ett onödigt offsidemål. Mitt i den stora pressen släpper vi till ett nytt friläge och 4-3 till motståndarna. Nästan obegripligt men 10 minuter senare är det 6-3, det kändes mycket konstigt. Matchen slutar 6-4 och försvarsspelet åt bägge hållen fanns lite mer att önska, det får inte bli frilägen så lätt. Med kommunikation löser man dessa situationer.
Men nånstans är det ändå positivt att vi kan vara med i matchen trots att vi har en mindre bra dag på jobbet, med lite medstuds hade vi vunnit matchen trots allt. Återigen kul att se våra yngre tjejer från F04-06 ta för sig.

IF Mölndal/Mossens BK-ÄIK 6-4 (2-1)
Mål: Linnea Olsson 2, Jonna Karlsson 1 (straff), Maja Öhrn 1